Osman HARMAN - Okul Müdürü

Antalya´nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Manavgat´ta tamamladı.2006 yılında Gazi Üniversitesi-Eğitim Fakültesi-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümüne girdi. 2010 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programını başarı ile bitirdikten sonra Manavgat Bahçeşehir Kolejinde 3 yıl Sosyal Bilgiler, Tarih ve Coğrafya öğretmenliği yaptı. 2013 yılında okulumuza Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak atandı.Okulumuzda sırasıyla sosyal bilgiler öğretmenliği,müdür vekilliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.2019 Eylül ayı yönetici atamalarında okulumuza müdür olarak atanan Osman HARMAN 01.10.2019 tarihinde asaleten müdürlük görevine başlamıştır.Başarılı çalışmaları nedeniyle Sütçüler Kaymakamlık Makamı tarafından 2016 yılında "Başarı Belgesi" ve 2022 yılında da ´´Üstün Başarı Belgesi´´ ile ödüllendirilmiştir.Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hatice ALTUNTAŞ HARMAN ile evli olup M.Bilgealp HARMAN adında bir erkek çocuk babasıdır.Tarih ve Edebiyatla ilgilenmektedir.Almanca bilmektedir.

(246) 355 4142 (246) 355 4142 Eposta