Ayvalıpınar Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş bilgi çağına uyum sağlayan, çağdaş teknolojiyi izleyen bilgi üreten aydın gençler olarak yetiştirmek ve eğitimde öncü olmak.

Misyon: Bilişim ve Teknoloji Çağının getirdiği hızlı değişimi takip edebilecek, değişime yön verebilecek, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden; bilgiden yeni bilgiler üretebilen, Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen, Kendini tanıyan ve ifade edebilen, Başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, duyarlı ve düşünceli, Doğayı tanıyan, doğaya karşı her zaman saygılı olan, Kendi sağlığına ve bedenine gereken önemi veren Kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, Kendini geliştirme isteğiyle dolu, Sosyal sorumluluk bilincine sahip, bir nesil yetiştirmek için var olan, Türkiye´nin önde gelen bir okuluyuz

Başarılar: 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEMİNDE YAPILAN ORTAK SINAVLARDA DERS ORTALAMALARINDA İLÇE 1.´LİĞİ İL 1.´LİĞİ VE TÜRKİYE DERECESİ ELDE EDİLMİŞTİR. 2015-2016´DA TEOG OKUL ORTALAMASINDA İLÇE İKİNCİLİĞİ VE İL DERECESİ ELDE EDİLMİŞTİR. 2016-2017´DE TEOG OKUL ORTALAMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ ELDE EDİLİRKEN İLDE DE DERECE ELDE EDİLMİŞTİR. 2016 yılında İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında ilçede 2.lik elde edilmiştir.(Mehmet DEMİREL) 2018 yılında İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında ilçede 1.lik elde edilmiştir. (Hasibe Nur METLEK) 2019 LGS İLÇE 1.´Sİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN GÜLSÜM KARAGÜL OLMUŞTUR.

Saatler: HER GÜN BAŞLANGIÇ 08:35,BİTİŞ PAZARTESİ 16.20´DİR(HAFTA İÇİ KURSLARI DAHİL)
Isınma: KALORİFERLİ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim yapılmakta olup 4 tane öğrenci servisi vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: İl ve İlçe düzeyinde turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı projelerden oluşan Bilim Fuarı düzenlendi.
Proje Çalışmaları: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı projelerden oluşan Bilim Fuarı düzenlendi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: 2023-2024 yılı itibariyle 34öğrenci bulunmaktadır.
Diğer Hususlar: -

Telefon - 02463554142

Belgegeçer - (246) 355 4142

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ayvalipinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AYVALIPINAR KÖYÜ KÖPRÜBAŞI MEVKİİ SÜLEKLER SK. NO: 45 SÜTÇÜLER / ISPARTA

Öğretmen :6
Öğrenci :34
Derslik :5
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1525
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Geçmiş yıllarda belediyelik bir kasabayken 2014 yılından itibaren köy statüsüne düşmüştür.

Adres - AYVALIPINAR KÖYÜ KÖPRÜBAŞI MEVKİİ SÜLEKLER SK. NO: 45 SÜTÇÜLER / ISPARTA

Ulaşım Memurlara ait şahsi araçlar ya da ilçe minibüsleriyle sağlanmaktadır. Günlük Isparta - Sütçüler arası karşılıklı çalışan 3 sefer köyden geçmektedir. Isparta - Eğirdir´den sabah ders başlangıcı saatinde gelen sefer yoktur. Ancak Sütçüler ilçe merkezinden sabah ders başlangıç saatine yetişen sefer mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sütçüler´e bağlı bir köy olmasına rağmen Aksu ilçesine daha yakındır.Sütçüler´e 30 km Aksu ilçesine 15 km mesafededir.Isparta şehir merkezine 74 km,Antalya şehir merkezine 150 km(Boğazköy-Karadiken)uzaklıktadır.