DEPREM HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA AFAD EKİPLERİYLE GENİŞ KAPSAMLI BİR TATBİKAT YAPILDI

Okulumuzda deprem haftası kapsamında AFAD Başkanlığı tarafından geniş kapsamlı bir tatbikat yapıldı. Tatbikata Sayın Kaymakamımız Ayşe KARACA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa DANIŞMAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mine FİLDAĞLI, Ayvalıpınar Muhtarı Asım KOTANAK,Sipahiler Muhtarı Ali UYSAL'da katıldılar. Aynı zamanda hem programa katılan hem de tatbikatın planlanmasında ve organize edilmesinde aktif rol oynayan Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibinden Cevdet ARIK,Salih KOCAÖZ ve Eyüp KOZAN'a özellikle teşekkür ederiz. AFAD Başkanlığına da böyle anlamlı bir eğitim verdikleri için çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese teşekkürler. Her şey daha iyi bir eğitim öğretim için.

04.03.2021 257

04-03-202104-03-202104-03-202104-03-2021