''DEĞERLERİMİ RESFEBELİYORUM'' PROJE EKİBİMİZİN RESFEBE ÇALIŞMASI YAPACAĞI ATASÖZÜ VE ÖZDEYİŞ BELLİ OLDU

Değerlerimi Resfebeliyorum proje ekibimizin üzerinde çalışacağı değerler BARIŞ ve SAYGI oylama ile belirlenmişti. Şimdi de BARIŞ değeri ile ilgili özdeyiş,SAYGI değeri ile ilgili de atasözü belirlendi. Projedeki her okulun resfebe çalışması yapacağı atasözü ve özdeyiş farklı olacak.Okulumuzun resfebe çalışması yapacağı atasözü ve özdeyiş aşağıda yer almaktadır. Proje ekibimize ve ortaklarımıza başarılar dileriz.

BARIŞ-Özdeyiş- ''Savaş herkesle yapılır,barış sadece onurlu insanlarla yapılır'' (Fatih Sultan Mehmet)

SAYGI-Atasözü- ''Öpülecek el ısırılmaz''

24.03.2021 399