23 Nisan Kutlama Programı Hakkında

Değerli Öğretmen Arkadaşlar, Bu hafta Cuma günü "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olması dolayısıyla ders yapılmayacak.  Salgın nedeniyle okulumuzda yüz yüze kutlama programı da yapılamayacak. Ancak şartlar gereği çevrimiçi kutlama programı yapacağız. Kutlama programını ilkokul sınıf öğretmenleri ve ortaokul şube rehber öğretmenleri kendi sınıflarıyla Cuma günü sabah saat 10.00'da çevrimiçi olarak gerçekleştireceklerdir.  Programda günün anlam ve önemi üzerinde durulacak. Öğrencilerin çevrimiçi yapabileceği etkinlikler yapmasına imkan tanınacaktır. Çevrimiçi gerçekleştirilen programa ait fotoğraf ve videolar çekilecek olup en geç Cuma günü saat 12.00'ye kadar bu grupta paylaşılacaktır.
Not: Özellikle ilkokul sınıf öğretmenlerimizin öğrencilerinden güzel performanslar bekliyoruz.

19.04.2021 115